Blog
Julie Biesmans Home Biografie Carrière Galerie Contact Blog Links © Julie Biesmans Official Fanpage 2017

Donderdag 29 oktober 2015 (KWY)

Afgelopen dinsdag, 27 oktober, stond de tweede EK kwalificatie wedstrijd op het programma. Tegenstander is wederom Bosnië-Herzegovina, waar vorige maand nog met 6-0 van gewonnen werd. De Red Flames moesten even wakker geschud worden en dat gebeurde al na 8 minuten toen de lat werd geraakt door Bosnië-Herzegovina. Julie scoorde de openingstreffer in de 25e minuut, tevens haar eerste doelpunt voor de A-ploeg. Met een 1-0 voorsprong gingen de Red Flames de rust in. Julie had de smaak te pakken en scoorde zo ook de 0-2 in de tweede helft. Tessa Wullaert (0-3 en 0-4) en Audrey Demoustier (0-5) scoorden nog voor de Red Flames. Nu weer terug focussen op de Super League.

Vrijdag 16 oktober 2015 (KWY)

De Europese campagne is voorbij voor Les Rouchettes. Een mooie affiche was het op papier en na de eerste wedstrijd (0-2) waar je veel uit kon leren, weet je dat je met 200% inzet heel misschien voor een stunt kan zorgen.  Zeker als je FC Twente ziet stunten tegen Bayern München, ga je denken, misschien lukt het onze Rouchettes ook. Helaas was 1.FFC Frankfurt over twee wedstrijden echt te sterk. De Rouchettes konden geen vuist maken in het regenachtige Frankfurt. Op momenten werden de dames overlopen en stond er een 6-0 op het scorebord na 90 minuten. Julie kwam na de rust helaas niet meer in actie.

Maandag 14 september 2015 (KWY)

Het begin van de Super League is gemaakt. Na drie speeldagen staat Julie met Standard op de koppositie van de ranglijst. Daarnaast heeft zij met drie doelpunten alleen Amber Maximus (5), Pauline Crammer en Jana Coryn (beide 4) voor haar. Op dit moment is Julie op stage met de Red Flames. Een vriendschappelijke- en een EK kwalificatie wedstrijd staat op het programma.

Zondag 24 mei 2015 (JB)

Als afsluiter van het seizoen, speelde we met de Red Flames tegen WK-ganger Noorwegen. Een echte afsluiter van het seizoen mogen we het niet noemen. Voor ons was dit een van de te zetten stappen richting het EK 2017. Noorwegen is een groot voetballand en dit was een serieuze test. We hadden immers al meerdere keren verloren tegen hun, thuis steeds nipt. We startten de wedstrijd erg sterk. Onze eerste 25 minuten waren erg goed, wat op minuut 15 beloond werd met de 1-0. Een prachtig afstandsschot van Cecile. Daarna zakten we een beetje weg, waardoor Noorwegen meer in de wedstrijd kon komen. Na de pauze kwam Noorwegen op het uur op gelijke hoogte na een te vermijden goal. We reageerden als team uitstekend en al snel stond de 2-1 op het bord. Sarah Yuceil scoorde haar eerste goal voor de Red Flames, een mooie beloning voor haar sterk seizoen. Noorwegen kwam op gelijke hoogte, maar Tessa schoot ons kort voor het einde naar de 3-2 overwinning. Een foutje in de Noorse verdediging werd afgestraft. Na het laatste fluitsignaal waren er allemaal blije gezichten te zien bij speelsters en staf: tevreden over de wedstrijd en de winst. De eerste keer dat ik met België tegen Noorwegen gewonnen heb. Een stap richting het EK 2017 is gezet. Maar nu is het belangrijk geen andere stappen over te slaan. Een eerst volgende is mijn lichaam voldoende rust geven, om nadien te kunnen starten met het tussenseizoensprogramma als voorbereiding op het volgende seizoen.

Woensdag 20 mei 2015 (KWY)

Deze papgina - www.juliebiesmans.be - is vandaag gelaunched als Official Fanpage! Als eerste voor Julie maar natuurlijk ook voor al haar fans. Daarnaast ook mede mogelijk gemaakt door Julie. Thanks meid!

Maandag 4 mei 2015 (KWY)

Fanpage is nog onder constructie maar gaat toch al online vanwege de verjaardag van Julie.
Official
Blog